• Connector.

  Jäseneksi

  "Te olette Kristuksen ruumis, ja jokainen teistä on tämän ruumiin jäsen." 1. Kor. 12:27


Haluatko osoittaa tukesi Lahden Lutherin kirkolle liittymällä jäseneksi?

Voit liittyä messuyhteisön jäseneksi samalla kun haet emoyhdistyksemme Sley ry:n jäsenyyttä. Täytä jäsen­lomake alla olevan linkin kautta ja valitse Lahden Lutherin kirkon messu­yhteisö kohdassa "Haen samalla messu­yhteisön tai paikallisosaston jäsenyyttä". Tai jos haluat vain Lahden Lutherin kirkon messuyhteisön jäseneksi, ota yhteyttä johtokunnan puheenjohtajaan. Johtokuntamme käsittelee ja hyväksyy jäsenhakemukset.

Vuonna 2024 jäsenmaksu on 0 euroa (normaalisti 10 euroa). Jäsenenä pääset esimerkiksi vaikuttamaan vuosi­kokouksessa. Jäsenetuna osaston jäsenet saavat 50 % alennuksen kirkon ja Tuohirannan tila­vuokrista.

 • Connector.

  Lahjoita kirkolle

  "Kootkaa itsellenne aarteita taivaaseen."
  Matt. 6:20


Lahden Lutherin kirkko toimii vapaaehtoisten lahjoitusten varassa.

Voisitko tulla Lahden Lutherin kirkon kuukausi­lahjoittajaksi? Jos 100 seurakuntalaista lahjoittaa kuukausittain 50 euroa, sillä katetaan kaikki Lutherin kirkon kulut lähtien kirkkorakennuksen ylläpidosta ja pastorin palkasta. Koska meitä on enemmän, voit vaikuttaa merkittävästi jo pienemmälläkin summalla!

Lahjoitustili:
Tilinumero: FI13 8000 1500 7791 95
Viitenumero: 10078 89200 40110 01512
Saajan nimi: SLEY

(Rahankeräyslupa RA/2021/1127)

Alla olevan linkin kautta voit tehdä kerta­lahjoituksen tai tilata kuukausittain toistuvan e-laskun haluamallasi summalla.

 • Connector.

  Kolehti

  "Kaikki tulee sinulta, ja omasta kädestäsi olemme sen sinulle antaneet.” 1. Aik. 29:14.


Voit antaa lahjasi kolehtihaaviin jumalan­palveluksessa.

Älypuhelimen MobilePay-sovelluksella voit antaa lahjasi numeroon 87533.

Pankkikortilla voit lahjoittaa kolehtiin kirkon eteisessä olevalla korttimaksu­päätteellä.

Kiitos lahjastasi!

 • Connector.

  Kahvikolehti

  "Vaivannäkönsä keskellä ihmisellä ei ole muuta onnea kuin syödä ja juoda ja nauttia elämän iloista. Minä huomasin, että myös tämä tulee Jumalan kädestä." Saarn. 2:24


Tue kirkon toimintaa juomalla kuppi kahvia ja lahjoittamalla kahvi­kolehtiin. Voit auttaa myös tuomalla kahvipaketin kirkko­kahvituksia varten.

 • Connector.

  Myyjäiset


Tue kirkon toimintaa ostamalla tai tekemällä tuotteita myyntiin kirkon myyjäisiin. Perinteisesti kirkolla järjestetään ainakin vappu- ja joulumyyjäiset. Kysy lisää kahvitustiimiltä.

 • Connector.

  Kirjamyynti


Kirkon kirjamyynnistä voit ostaa suruadressit, kortit, hengellisiä kirjoja itsellesi tai lahjaksi ja vaikka oman Raamatun. Samalla tuet kirkon toimintaa. Kirjamyynti on avoinna tilaisuuksien yhteydessä. Lisää kirjallisuutta ja muita tuotteita löydät kätevästi Sleyn verkkokaupasta alla olevan linkin kautta.

 • Connector.

  Tue Markuksen työtä

  "Vanhimmat, jotka johtavat hyvin seura­kuntaa, ansaitsevat sekä kunnioituksen että taloudellisen tuen, varsinkin ne, jotka tekevät työtä sananjulistajina ja opettajina."
  1. Tim. 5:17


Kiitos kun tuet pastorimme Markus Korrin työtä!

Tue Markuksen työtä liittymällä hänen tukirenkaaseensa. Rukoustuki ja mahdollinen taloudellinen panos ovat työn jatkumisen kannalta hyvin tärkeitä.

 • Connector.

  Testamentti

  "Ylistetty olkoon meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen Jumala ja Isä! Hän on siunannut meitä kaikella Hengen siunauksella, taivaallisilla aarteilla Kristuksessa." Ef. 1:3


Testamentin avulla voit varmistaa, että lahjasi menee sinulle tärkeään tarkoitukseen. Suomen Luterilaisen Evankeliumi­yhdistyksen työtä tukemalla mahdollistat evankeliumin menemisen eteenpäin Suomessa sekä ulkomaisissa kohteissamme.

Suosittelemme testamentin tekemistä kaikille niille Sleyn ystäville, joille se on mahdollista. Testamentti ohjautuu toiminnan tukemiseen täysi­määräisesti, sillä yleis­hyödyllisten yhdistysten ei lain mukaan tarvitse suorittaa perintöveroa.

 • Connector.

  Lähetystyö

  "'Jokainen, joka huutaa avukseen Herran nimeä, pelastuu.' Mutta kuinka he voivat huutaa avukseen sitä, johon eivät usko? Kuinka he voivat uskoa siihen, josta eivät ole kuulleet? Kuinka he voivat kuulla, ellei kukaan julista? Kuinka kukaan voi julistaa, ellei häntä ole lähetetty? Onhan kirjoitettu: 'Kuinka ihanat ovat ilosanoman tuojan askelet!'" Room. 10:13–15


Nimikkolähettimme toimivat Venäjällä ja Japanin internet-lähetystyössä. Tutustu nimikkolähetteihimme tarkemmin ja tule lähettäjäksi!