Ville melanen

Ville toimii Siperian rovastikunnan lääninrovastina ja Inkerin kirkon lähetysosaston lähetyspastorina. Hän myös pyrkii kaikin tavoin kouluttamaan Siperian rovastikunnan pastoreita palvelutyöhön. Ville tekee työtään kotimaasta, Lahdesta käsin. Erilaisten suunnittelu- ja koulutustehtävien lisäksi työhön kuuluu paljon matkustamista sekä Länsi-Inkerin alueella että Pietariin piispanneuvoston kokouksiin.

Tule rakentamaan Siperian tulevaisuutta – Siperiaakin voi opettaa.

 

 

Marko ja Siiri Turunen

KEn takaki

Ken asuu Helsingissä. Hänen työnsä on kääntää luterilaisia opetustekstejä japaniksi internettiin, mm Bible-Toolboxiin. Ken tekee myös työtä Helsingissä asuvien japanilaisten parissa.

Japanilaisen on vaikea olla erilainen. Siksi kynnys mennä kirkkoon on korkea. Internetin kautta japanilainen voi tutustua kristinuskoon ja saada vastauksia kysymyksiinsä. Luterilaisten opetustekstien kääntäminen japaniksi ja levittäminen internetissä vie sanomaa syntien anteeksiantamuksesta maahan, jossa kristityt ovat pienenä vähemmistönä.

Tule mukaan internetlähetystyöhön antamalla lahjasi ja rukoustukesi.

Marko ja Siiri Turunen

Tiina latva-rasku

Tiina tekee Japaniin suuntautuvaa lähetystyötä internetin kautta Suomesta käsin. Se tarkoittaa evankeliumia välittävien sivustojen rakentamista, vastaamista kysymyksiin kristillisestä uskosta ja Raamatusta, seurakunnan tavoittavista tilaisuuksista tiedottamista, keskustelua, sielunhoitoa ja esirukousta.

Hän rakentaa myös sivustoa nimeltä Bible Toolbox, joka opettaa kristillisen uskon perusasiat yhdeksällä kielellä. Tätä luterilaista sivustoa luetaan paljon eri puolilta maailmaa, erityisesti Japanista. Tiina on viemässä sanomaa syntien anteeksiantamuksesta maahan, jossa kristityt ovat pienenä vähemmistönä.

Tämä työmuoto tavoittaa joka päivä useita satoja ihmisiä. Hyvä palaute kertoo, että armon evankeliumi koskettaa sydämiä ympäri maailmaa.

Lämmin kiitos esirukouksesta ja taloudellisesta tuesta tälle työmuodolle!

Tue säännöllisesti

Jokainen säännöllinen lahjoittaja on tärkeä toiminnan tulevaisuutta suunniteltaessa. Voit kohdistaa lahjasi tarkemmin lahjoitussivullamme.

Anna kertalahja

Voit antaa lahjan evankeliumin työhön myös kertaluonteisesti. Kiitos lahjastasi, se käytetään vastuullisesti. Voit kohdistaa lahjasi tarkemmin lahjoitussivullamme.

Johannes Häkämies

Sleyn lähetysosaston osastokoordinaattori

Anu Laine
anu.laine@sley.fi